Dè oplossing naar een pijnvrij leven!
 

Deel hier je ervaring met Pijnoplossen.nl 

CliëntenBoek

Lieseth De Raaff
27-07-21 19:35:27
Ik liep al maanden met pijn in mijn schouders. Monique bood mij een behandeling aan. Een hele aparte ervaring! Ik ben best pittige massages gewend en was dan ook erg benieuwd of deze bijzondere aanpak zou werken. En dat deed het! Al na 1 behandeling was de druk op mijn schouders weg. Af en toe speelt het nog op, maar dan ga ik graag weer naar Monique toe.
Opmerking:
Geweldig te vernemen Lieseth! Om te zorgen dat je pijn niet meer terugkomt kan je vanaf begin oktober deelnemen aan mijn 8 weken online pijnoplossen training. Je ontvangt wekelijks opdrachten die je alleen uitvoert. Iedere week is er een Zoom meeting voor vraag, antwoord en het delen van je ervaring. Je leert tijdens de training je zelfhelende vermogen te gebruiken. Je hoeft dan nooit meer te komen voor een behandeling.
Luut Zuidema
13-07-21 19:04:34
Ongelooflijk wat Monique bij mij heeft gedaan. Ik heb al jaren last van pijn bij mijn schouderblad en bij mijn SI gewricht. Monique geeft trainingen om te leren je zelfhelende vermogen te gaan gebruiken en jezelf te verlossen van je pijnklachten. Om te laten ervaren dat langdurige pijnklachten heel snel verholpen kunnen worden heeft ze mij behandeld. De pijn was direct na de behandeling weg! Ik heb nergens meer last van. Monique gaf wel aan dat wanneer ik stress krijg of andere emotionele issues ontstaan de pijn weer terug zal komen.
Daarom is haar pijnoplossen training de weg om definitief van je pijn af te komen zodat je het zelf kan oplossen en niet opnieuw behandeld hoeft te worden. Geweldig wat zij voor mensen met pijnklachten kan doen.
Saar Pouwels
13-07-21 18:41:59
Enkele jaren had ik al last van pijn in mijn arm en soms zo erg dat ik er wakker van werd. Monique vroeg of ik openstond voor behandeling en ik zei ja! 10 minuten later was ik van de pijn af en dat is nu ruim 5 weken geleden en de pijn blijft weg! Wat een verademing, ik ben zo blij.😃
De techniek die Monique toepast om de pijn te behandelen is eenvoudig maar bijzonder en ben dan ook zo dankbaar voor haar kundigheid.
Opmerking:
Saar, jij was mijn eerste client tijdens mijn opleiding. Nu na maanden ben je nog steeds pijnvrij! Ik ben heel gelukkig dat ik je heb kunnen helpen.

 

Heel hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring.

Op nog meer pijnvrije vrouwen die net als wij volop gaan genieten van het leven! 

Dankbare groet,

Monique


 
E-mailen
Bellen